PREDSTAVLJAMO:

NOBO – Najbolji konvektori na svijetu!

Utoplite vaš dom uz NOBO Top norveške radijatore

NOBO Top su radijatori budućnosti, zahvaljujući čistom modernom, skandinavskom dizajnu, te najnovijoj naprednoj tehnologiji koja garantuje svakom kupcu ovog radijatora visoko, efikasno i ugodno grijanje uz maksimalnu uštedu električne energije, što ih čini idealnim izborom za svako domaćinstvo.

Električna energija zagrijava grijač koji direktno grije vazduh u Vašem prostoru. Ovakav princip rada ne narušava klimu u Vašem prostoru i nema dizanja prašine iz tepiha i otirača.

Izaberite NOBO jačinu radijatora koja odgovara veličini prostora koji želite zagrijati:

SnagaDimenzijeGrije površinu do
2.0 KW112.50 x 40cm22-30m2
1.5 KW102.50 x 40cm18-25m2
1.2 KW92.50 x 40cm15-22m2
1.0 KW72.50 x 40cm10-18m2
0.5 KW52.50 x 40cm<10m2
Tabela prikaza kvadratura i jačine

Način rada NOBO konvektora

NOBO Top norveški radijatori rade na priuncipu konvekcije. Električna energija zagrijava grijač koji direktno grije vazduh u Vašem prostoru. Ovakav princip rada ne narušava klimu u Vašem prostoru i nema dizanja prašine iz tepiha i otirača.

Ove osobine rada čine ovaj radijator izuzetno ekološkim. To je naročito važno za osobe koje imaju problema sa disanjem i alergijama.

Mali inicijalni troškovi

Ušteda električne energije i do 50%

Jednostavno se montiraju

Izuzetno pouzdani

Praktično bez troškova održavanja i servisa

Dug životni vijek

Bešuman rad

Jedinstven mobilni radijator na tržištu

Nova tehnološka platforma

Nobo Top je zasnovan na najnovijoj Nobo tehnološkoj platformi koja postavlja standarde u budućnosti u sferi grijanja na struju, sa vrlo preciznim termostatima, energetski efikasnim rješenjima i opcionom eksternom kontrolom putem smart telefona ili tableta. Niz inovacija čine Nobo Top vrhunskom ponudom među radijatorima.

Superiorna termostat tehnologija

Nobo termostati su vrlo precizni i konzistentniji u odnosu na druge radijatore na različitim spoljašnjim temperaturama. Gdje drugi radijatori imaju problema sa održavanjem stabilne temperature, Nobo Top radijator je u stanju da održi unutrašnju temperaturu zadatu od strane termostata, bez obzira na spoljašnje uslove. Rezultat je udobnije i ekonomičnije grijanje, prilagođeno vašim potrebama.

Klasična elegancija

Nobo Top ima klasičan bijeli front od čelika sa glatkim linijama, koje mu daju moderan, vanvremenski izgled. Nobo Top odgovara bilo kojrm stilu enterijera i može se montirati na zid ili kao prenosivi radijator na točkiće. Posjeduje vrhunske ventile, što znači da hladan vazduh prolazi kroz grijač od dna i podiže se kao topao vazduh do vrha.

NOBO konvektore krasi elegantan dizajn i superiorna tehnologija

Svjetsko rješenje za grijanje

Svi NOBO radijatori su ocijenjeni IP24 standardom za kupatila (otporni na vodu). Lider su u industriji u stand-by potrošnji energije ispod 0.5W

Tačna temperatura

Ušteda na računima za električnu energiju

Snaga u Stand-by modu ispod 0.5W

Bezbijedno za cijelu porodicu

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *