Prikaži sve 3 rezultate

Royalty Line 3 u 1 Mikser

289,00 KM

Više ne morate kupovati nezdrave poluproizvode. Sada možete pripremiti svoj obrok kao u profesionalnoj kuhinji. Robot nudi 3 funkcije u jednoj: mutilica, miješanje tijesta, blender, mlin za meso, punilo za kobasice.

Velika prednost u odnosu na ostale procesore hrane su metalni zupčanici. Ne morate da brinete o oštećenju ili lomu unutrašnjih delova, kao kod robota sa plastičnim zupčanicima.

Stoga je namijenjen svim grupama, bilo da uživate u mesu ili volite miješati smoothie koktel. Vegetarijanci i svi koji vole modernu zdravu kuhinju tada će cijeniti nastavak za blender, pomoću kojeg možete pripremati smoothije i koktele, sirovo tijesto itd.

Pročitaj više

Royalty Line Blender 800W

Original price was: 119,00 KM.Current price is: 69,90 KM.
Osjećate li da je vrijeme da očistite svoje tijelo? Želite li se riješiti viška kilograma ili jednostavno otkriti nove ukuse? Prošla su vremena gladovanja sa dvije jabuke dnevno ili odvratne čupave supe. Otkrijte svijet smutija koji oduzima dah. Royalty Line blender će vas podržati tokom vaše dijete. I to ne samo tokom dijete, već i na porodiljskom odsustvu kada pripremate jela za djecu ili u bilo koje drugo vrijeme, kada trebate umiješati sastojke u krem ​​supu, sos ili obradovati sebe i svoje najmilije ukusnim milkshakeom. Za trenutak se pomiješa, za trenutak opere i očisti. Uređaj ima kvalitetnu staklenu posudu sa poklopcem koji se može skinuti, integrisanu posudu za merenje i otvor za lakšu dopunu sastojaka tokom miješanja. Odmah ćete se zaljubiti u njegovu jednostavnost korištenja i kvalitetu. Blender se može koristiti i kao drobilica za led.
Pročitaj više

Royalty Line Samostojeći Mikser 1600W

189,00 KM

Mikser Royalty Line 1600W inteligentni je mikser za kuhanje napravljen od kvalitetnih materijala,

prelijepog dizajna sa jakim performansama i izdržljivim motorom snage 1600 W.

Ako volite kuhati, onda vam definitivno treba ovaj mikser.

Mješalica za tijesto koja brzo i efikasno miješa veliku količinu tijesta i smanjuje vrijeme za pečenje na pola.

Pročitaj više