O NAMA

Fakat.ba je inovativna e-commerce platforma u potpunosti okrenuta kupcu, kreirana na temelju superiorne tehnologije i najsavremenije IT logistike. Svakodnevno se trudimo da u punoj mjeri odgovorimo na različite zahtjeve i očekivanja online šopinga i svakom kupcu u svakom trenutku ponudimo udobno, jednostavno, bezbedno i efikasno iskustvo kupovine.

Mnoge karakteristike Fakat.ba izdvajaju i čine jedinstvenim - u ponudi imamo preko 5.000 proizvoda i više od 50 brendova iz svih kategorija, kao i jedinstvenu mogućnost praćenja pošiljke, ali i besplatnog povrata u roku 7 dana!

Mi smo tim posvećenih pojedinaca koji nastoje našim kupcima donijeti najbolje proizvode i iskustvo kupovine. Naša strast za izvrsnošću je vidljiva u svemu što radimo, od izbora proizvoda koje nudimo do nivoa usluge kupcima koju pružamo. Naš web shop nudi široku paletu visokokvalitetnih proizvoda, pažljivo odabranih kako bi zadovoljili potrebe i želje naših kupaca. Naša misija je pružiti lako, praktično i ugodno iskustvo kupovine svim našim kupcima, bez obzira na njihovu lokaciju ili vremensku zonu. Vjerujemo u pružanje ne samo sjajnih proizvoda već i odlične vrijednosti za novac. Posvećeni smo nabavci proizvoda od pouzdanih i pouzdanih dobavljača i prenošenju uštede na naše kupce.

Naš tim je dostupan 24/7 da odgovori na sva pitanja ili nedoumice koje imate. Uvijek nam je drago pomoći i pobrinuti se da naši kupci budu u potpunosti zadovoljni svojim iskustvom kupovine. Hvala vam što ste odabrali našu web trgovinu.

Radujemo se što ćemo vas poslužiti i postati vaša destinacija za sve vaše potrebe za kupovinom.

Fakat.ba je e commerce brand kompanije Venditor DOO @ 2022.

Brojke koje govore o nama:

4250
Artikala u ponudi
1139
Narudžbi
753
Zadovoljnih kupaca
50
Brendova i dobavljača
5
Članova tima
0
Povrata narudžbi

NAŠA MISIJA:

Naša misija je pružiti platformu na kojoj kupci mogu lako pretraživati i kupovati široku paletu proizvoda iz udobnosti vlastitog doma, dok primaju istu razinu usluge za korisnike koju bi dobili u običnoj trgovini. Naš cilj je da kupovinu učinimo lakšom, praktičnijom i ugodnijom za sve.

NAŠA VIZIJA:

Da postanemo vodeće online tržište za visokokvalitetne i pristupačne proizvode, pružajući našim kupcima izuzetnu uslugu i besprijekorno iskustvo kupovine.

NAŠE PREDNOSTI

FOKUSIRANI NA KUPCA

Prioritet su nam potrebe i zadovoljstvo naših kupaca iznad svega.

KVALITETNI PROIZVODI

Nudimo samo proizvode koji zadovoljavaju naše visoke standarde kvaliteta i pristupačnosti.

IZUZETNA USLUGA

Nastojimo da pružimo nivo usluge korisnicima koji prevazilazi očekivanja kupaca.

INOVACIJA

Kontinuirano nastojimo poboljšati i inovirati našu platformu kako bismo kupnju učinili lakšom i ugodnijom za naše kupce.

INTEGRITET

Radimo transparentno i pošteno u svim našim poslovima sa klijentima, partnerima i zaposlenima.

INFORMACIJE:

VENDITOR DOO - Prodaja preko pošte i interneta

Džemala Bijedića 279 E - Naselje Bulevar, 71000 Sarajevo

Transakcijski računi:

Sparkasse Banka: 1994910000492974 

Unicredit Banka: 3387302277363088

Raiffaisen Banka: 1613000105111777

ID broj: 4202862880001

PDV broj: 202862880001

Telefon: +387 62 099 519

E-mail: info@fakatdobro.ba

 

Sa druge strane, proizvođačima nudimo mogućnost da vaš proizvod 24/7 vidi, i potencijalno kupi više od 1.000.000 ljudi.

Fakat.ba svojim partnerima obezbeđuje prvoklasnu komunikacionu logistiku, kao i efektnu i dobro targetiranu online promociju.

Zbog svega nabrojanog može se slobodno reći da Fakat.ba predstavlja budućnost online kupovine. Za sve! Od ljudi koji uživaju da iz udobnosti svoga doma, u moru mogućnosti, pronađu baš ono što im je potrebno, na način koji im najviše odgovara, do vrijednih proizvođača koji za proizvod u koji su uložili strast, trud i kapital žele samo najbolje!

Fakat.ba - Fakat Dobro, Fakat Jeftino!