Razno

Fakat.ba & Pomozi.ba

Humanitarni rad jača zajedništvo i solidarnost. Predstavlja put do razvoja humanijeg i ravnopravnijeg društva. Povezuje ljude različitih interesa, statusa, obrazovanja, nacionalnosti, boji kože. Spaja ljude koji vode najplemenitiji cilj, cilj pružanja pomoći drugima kako bi svijet u kojem živimo učiili boljim.

Društveno koristan rad predstavlja rad za dobrobit cijele zajednice ili društva. Društveno korisnim radom jačamo našu zajednicu, podstičemo jedni druge da budemo bolji i humaniji ljudi. Zajednički ciljevi se postužu udruženim snagama, na temelju toga gradimo ljepšu sredinu za bolje sutra.

Udruženje Pomozi.ba je neprofitna humanitarna organizacija koja svojim djelovanjem pomaže ugroženim ljudima na području cijele Bosne i Hercegovine, ali i šire.
Misija POMOZI.BA je okupila sve humane ljude u BiH i tim gestom pomogla ljudima kojima je pomoć zaista potrebna. Pomozi.ba je svoju misio proširio na sve dijelove humanog rada, svoja sredstva možete donirati u mnogobrojnimi radnjama, kafićima, restoranima….
Cilj misije Pomozi.ba jeste: “Cilj nam je da budemo humani i potičemo druge na humanost, solidarnost i saradnju.”

Kako bi dali nas skromni doprinos postavili donatorsku kutiju u nasu poslovnicu i tim skromnim gestom zelimo i mi biti dio pomozi.ba zajednice.

Nikada nije kasno da postanemo dobri.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *